Ravend Kimdir, Gerçek Adı Nedir?

Darlama Baby isimli parçaya Tanerman ve Elanur ile birlikte imza atan ve merak edilen isimlerden biri olmayı başaran Ravend kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

ravend kimdir gercek adi nedir

Genç ve yetenekli şarkıcı olan Ravend kaç yaşında ? 1998 yılında doğmuş olup 2022 yılı itibariyle 24 yaşındadır. İstanbul Üniversitesi’nde Matematik Bölümü’nü kazanmıştır ve şuanda da bu bölüme eğitimine devam etmektedir. Fakat genç rapçi bölümünden pek memnun olmadığını belirtmiştir. Aslında isminin özel bir hikayesi yok fakat Farsça olarak Ravend şifalı bir bitkiymiş. Bilmeden bu ismi kullanmaya başlamıştır.

Ravend gerçek adı nedir ? gerçek ismi Teoman Taşcı’dır. “Feyzullah”, “Taktım Beşe” gibi espirili şarkılarla hepimizi geçmişte güldürüp eğlendirebilen bir isimdir. Napim, Maalesef, Minör depresyon, Karnımda kelebekler, Niye ben, Keşke iyi ki diyebilseydim, Rahatımı bozamam, Branda, Yaktı ay, 24e 5 Kala gibi parçaları vardır.

Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz. Instragram hesabı ravendreal şeklindedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir