Rapçi Rota Kimdir, Nereli, Gerçek Adı Nedir?

Zınk isimli yeni şarkısı ile listelere giren ve merak edilen isimlerden biri olan Rapçi Rota kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

rapci rota kimdir nereli gercek adi nedir

Son kez, İyi uykular peder, Zirve, Ruh, Belki başka zaman, Şeytanla sözleşme, Yanar, Silüet, Ağla gibi parçaları vardır. Rapçi Rota gerçek adı nedir ? gerçek adı Bulut Sedat Alpman olan ve sahne ismiyle Rota, 1990 yılında İstanbul’da doğmuştur. Müzisyen, profesyonel sporcu, Makro Marka ve Rota Management grubunun kurucusudur, kalite ve risk yönetimi uzmanı, stratejik yönetim uzmanı, kurumsal strateji danışmanı, Rota Rec. ve Rotaile Üretim Şirketi. BSA 15 yaşındayken kendi yaptığı işten para kazanmaya başladı. BSA, 16 yaşında evden ayrılarak kendi başına yaşamaya başladı ve Rota Yönetim Grupları’na ilk adımlarını attı. Bütün bunlar olurken SAE’de ses mühendisliği okudu. En büyük başarısının, yetiştirdiği insanlarla bir Aile Şirketi kurması olduğunu düşünüyor. 2020 yılında sahip olduğu tüm bestelerini sattı ve ekibiyle birlikte tamamen müziğe odaklanmıştır.

Rapçi Rota nereli ? Aslen Kafkas kökenli birisi olup beş kişilik bir ailenin en küçük çocuğu olarak İstanbul’da doğmuştur. İlkokul ve ortaokul yıllarında bazı özel sebeplerden dolayı da aykırı karakteri okul değiştirerek beş farklı okulda okumasına sebep olmuştur. Aynı sebepler sonucunda lise ikinci sınıftayken okulu bıraktı.

12 yaşında bir oto lastik tamircisinde iş hayatına başladıktan sonra 15 yaşına geldiğinde ise kendi kurduğu bir işle ticari gelir kazanmaya başladı. 16 yaşına geldiğinde ise kendi evine çıkarak yaşamaya başlayan Rota, Rota Management Gruplar Şirketini kurmak için çalışmaya başladı. Aynı zamanda okul hayatına devam eden Bulut Sedat Alpman, SAE’de ses mühendisliği eğitimi almıştır

Esnaf olan bir ailenin çocuğu olan Rota’nın küçükken organizasyon ve yönetim becerisi ailesi tarafından fark edildi ve eğitimler alması için ailesi ellerinden geleni yaptı. Beraber çalıştığı şirket arkadaşlarıyla beraber, şirket olarak insan yetiştirmeyi ilke edindi. Yetiştirdiği ekibiyle birlikte aile şirketini kurmuş olmayı hayattaki en büyük başarısı olarak söyleyen BSA’ın kurduğu şirketler Türkiye ve Yurt dışında da faaliyet göstermeye devam etmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir