Rapçi Eno Kimdir, Nereli, Gerçek Adı Nedir?

Şarkıcı Güneş ile birlikte Buz isimli parçayı seslendiren ve merak edilen isimlerden olmayı başaran Rapçi Eno kimdir ? hakkında bulunan tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

eno kimdir nereli gercek adi nedir

ENO, Mercedes, Penthouse ve Ferrari isimli parçalarıyla dikkatleri üzerine çeken bir rapçi ve söz yazarıdır. Rapçi Eno nereli ? Aslen Elazığ’lı olup Kürt kökenlidir ve Almanya’da yaşamaktadır. 12 Haziran 1998’de Elazığ’da doğmuştur. Rapçi Eno gerçek adı nedir ? Gerçek adı Ensar Albayrak’tır.

Amsterdam, Team 2 Much, Vollmond, Blei Platin, Ferrari, Blackberry Sky, FFP2, Mercedes, Penthouse, Fuchs gibi parçaları vardır. Merdeces isimli parçası 77 milyon dinlenmeye ulaşmıştır. “Wellritzstrasse” isimli albümü ile Alman listelerinde ilk 5’e girdi, 150 milyondan fazla dinlenme kaydetti ve uzman basında mükemmel puanlar aldı. Spotify’da aylık 2 milyonun üzerinde dinleyicisi ile ilgili Spotify Alman rap çalma listelerinde de temsil edilmektedir.

İlk turunu 2019’un başlarında izledi: Wellritzstrassen-Tour. Şehirden şehre taşındıktan sonra, turun kısa sürede tamamen satıldığı açıklandı. Turunu yaklaşık 17.000 kişinin önünde oynadı. İş akışındaki yeni olasılıklar ve amaca yönelik coşkulu, hemen ikinci albümü FUCHS’yi Mayıs 2019’da ve Credit’i Şubat 2020’de yayınladı.

Instagram adresi eno şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir