Rabia Tunçbilek Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

İlk olarak Merhaba Dünya isimli şarkısı ve klibiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ve son olarak da Müsaadenle isimli şarkı ile viral listelerde yer almayı başaran Rabia Tunçbilek Kimdir ? Gökkuşağı lakaplı saçları ve giyim tarzı ile dikkat çekiyor. Gökkuşağı kızı ve Yerli Selena Gomez olarak da üne sahip olan şarkıcı ile ilgili tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

rabia tuncbilek kimdir nereli kac yasinda

Sabancı Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olmuş ve 12 yaşından beri ilgilenmekte olduğu müzik için çalışmalar yapmış ve bu alanda profesyonel olmak için 5 yıl boyunca şan & solfej eğitimleri almıştır. Şuanda ise ise eğitimlerine devam etmektedir. Rabia Tunçbilek nereli ? sorusunun cevabı ise bilinmiyor. Rabia Tunçbilek, 1996 senesinde İstanbul’da doğmuştur. 1.68 metre boyunda, 56 kilo ve Aslan burcudur. Rabia Tunçbilek kaç yaşında ? kendisi 2021 yılı itibariyle 25 yaşındadır.

İskender Paydaş ile birlikte çıkardığı “Kime Ne Arkadaşım” isimli teklisiyle müzik pazarlarına 2017 yılında hızlı bir şekilde giriş yapan genç şarkıcı, 2018 yılında Volga Tamöz düzenlemesi ile “Kimle Acaba” teklisini, 2019 yılında ise Volga Tamöz düzenlemesi olan ‘Merhaba Dünya’ isimli şarkısını piyasaya sürdü.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir