Pucca’nın Gerçek Dünyası

Eski sevgilisinden intikam almak için gizli saklı ne varsa sahte kimlik yaratarak ortaya döken, yaşadıklarını blogunda yazan Pucca’yı tanıyorsunuz. O günlerde böylesine ünlü olacağını nereden bilebilirdi ki.. Kimliğinin ebediyen gizli kalacağını sandı belki de. Anlatımı öylesine içten ve bizdendi ki kadınlar ister istemez onu okumaya devam ettiler.
Sonra kendisini gördük, tanıdık. Ancak yazmaya devam etmesini istedik ve böylece kitapları basılmaya başlandı. 5. kitabını da bastırdı ve binlerce sattı. İmza günlerinde karmaşalar yaşandı. Kadınlar onu benimsedi ve bağırlarına bastı.
Artık onun gerçek adını biliyoruz. Selen Işık. 29 yaşında ve yazmaya devam ediyor. “Küçük Aptalın Büyük Dünyası” ile başlayan serüvende en son “O Adam Buraya Gelecek” vardı. İzmirli olan Pucca, üniversiteyi Ankara’da okudu.
Kitapları edebi değer taşımasa da “dizüstü edebiyat” denen akımı oluşturdu. Önemli olan da okumak değil mi? Gençler böylelikle okuma alışkanlığı da kazanmış oluyor. Bazen agro yazsa da eğlenceli vakit geçiriyoruz.
Sevgililerine farklı isimler takıyor. Onlardan biri Ceri dediği Ömür Özdemir bir oyuncu. Ona olan aşkı anlatmakla bitmiyor. Çok çekici, sevecen, sıcak bir sevgili olan Ceri’yi elbette tüm kadınlar merak etti. Sonra bir baktılar ki hayal ettilerinden çok farklı =) İşte Ceri:

omurozdemir-erikpucca

Bu da nam-ı diğer Pekmez. Yani Burak Kılıç =) Sinema filmine uyarlanan Hadi İnşallah filminin başrol oyuncularından Büşra Pekin ile birlikte..

puccapekmez-burakkilicBir de sürekli yanyana oldukları kardeşi Zodyaklı var. Aralarında iki yaş olan kardeşler birbirine çok düşkün. İşte Zodyaklı:

puccakardesizodyakli

2 yorumlar

  1. erik olan değil ceri olan ömür yanlış yazmışsınız

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir