Psikopat Polis Şefi Alicia Sierra Kimdir?

La Casa de Papel dizisinin psikopat müfettişi Alicia Sierra, sempatik tavırları ile izleyiciden beğeni topluyor. 5. sezonda profesörü ele geçiren Alicia Sierra, ona eziyetler ederek soygunun detaylarını öğrenmeye çalışıyor. Hal böyle olunca karnı burnunda ve zaman zaman topitop yiyen polis şefinin gerçek adının ne olduğu merak ediliyor. Oyuncunun gerçek adı Najwa Nimri’dir.

lacasadepapel aliciasierra polis.

Najwa Nimri kimdir?
14 Şubat 1972 doğumlu, Ürdün asıllı İspanyol şarkıcı ve oyuncudur. İspanyol bir anne ve Ürdünlü bir babanın kızları olarak Pamplona İspanya’da dünyaya geldi. La casa de papel dizisinde oynadığı Müfettiş Alicia Sierra karakteri ve Vis a Vis dizisinde oynadığı Zulema Zahir karakteriyle tanınmaktadır. Zulema Zahir, hapishanede bir mahkumdur ve yine psikopatça davranışlar sergilemektedir. Bu rol ona çok yakışmış olacak ki benzer karakterleri oynamaya devam ediyor.
Oyunculuk eğitimi de alan Najwa Nimri, 1997 yılında Penelope Cruz ve Eduardo Noriega ile birlikte Abre Los Ojos isimli filmde rol aldı. 2015 yılında FOX İspanya kanalında yayınlanan ve cezaevinde geçen Vis a Vis dizisinde Alba Flores ile birlikte yer aldı. Bu yapım kısa bir süre sonra Netflix tarafından satın alındı ve Najwa Nimri böylece dünyanın tanıdığı bir isim haline geldi.

zulema zahir

Najwa Nimri evli mi?
Başından bir evlilik geçen Nimri’nin 15 yaşında da bir erkek çocuğu var. 1991 yılında evlenmiştir. Evlendiği kişi Barcelonalı yönetmen Daniel Calparsoro’dur. Ancak 2000 yılında çift boşanmıştır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir