Proplan Kedi Mamasında Zehirli Madde Alarmı

Amazon adlı e ticaret sitesinden Proplan somonlu kedi maması satın alan kullanıcılara bir mail gönderildi. Gönderilen mailde somonlu kedi mamasına dair bazı parti numaraları ve son kullanma tarihleri belirtildi. Eğer Proplan markalı somonlu kedi maması satın aldıysanız ve bu parti numaralarını barındırıyorsa kullanılmaması tavsiye edildi. Hatta kullanıcılara para iadesi bile yapıldı. Ancak bazı kedi sahipleri maili geç gördüklerini ve bu yüzden kedilerinin mağdur olduğunu söyledi. Kedilerde bazı rahatsızlık verici durumların ortaya çıktığı söyleniyor.

proplan sterilised somonlu kisir kedi mamasi 3 kg

Bir kullanıcı ise şöyle ifadelerde bulundu. “Kedimizin tüm değerleri inanılmaz yükselmişti. 1 hafta serum tedavisi gördü. böbrekler ve karaciğer iflas noktasına gelmiş. neden olduğunu anlayamamıştık. bu mail sayesinde sebebi öğrenmiş olduk. sayet elinizde proplan var ise görselde paylaşacağım parti numarasına sahip mamalarınızı atın vermeyin kedinize. amazon para iadesini de yapmış ama diğer siteler bunu yapar mı bilmiyorum. özür diliyorlar ama ben kedimi kaybedecektim neredeyse.”

proplan somonlu kedimamasi

Fransa’nın tüketici denetleme kurumu, üç Purina One ve Pro Plan markalı kedi mamasının belli parti numaralı ürünlerinin toplatılması için uyarı yayımladı. Proplan kedi mamasında zehirli madde tespit edildi. Türkiye’de de satışı olan “Pro Plan Somonlu Kısır Kedi Maması, Pro Plan Orijinal Kitten Tavuklu 1 ila 12 aylık Yavru Kedi Maması ve Purina One Junior Tavuklu 1 ila 12 aylık Yavru Kedi Maması” toplatılmasına karar verilen ürünlerin isimleridir. Amazon müşterilerine para iadesi yapsa da diğer internet sitelerinden henüz bir bildirim gelmedi. Lütfen siz de çevrenizdekileri uyarın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir