Poppy Playtime Oyununu Gece 3’te Oynamayın

Son günlerin en popüler oyunlarından biri olan Poppy Playtime özellikle çocukların dikkatini çekiyor. Mavi renkli peluş canavar olan Poppy, çirkin dişleriyle bir anda ekranda beliriyor ve oyunu oynayan kişileri korkutuyor. Küçük çocukların dikkatle izlediği ve oynamak istediği oyun ünlü Youtuberların da markajı altında. Her kim bu oyunla ilgili bir video çekerse binlerce takipçi tarafından izleniyor. Korku oyunu olan Poppy, karanlık bir ekranda ilerliyor. Zaman zaman renkli dekorların kullanıldığı oyunun gece 3’te oynanmaması gerektiği söyleniyor.

Poppy Playtime gece3te

Poppy Playtime oyunu gerçek mi?
Gece 3’te Poppy eve gelir mi?

Oyunun gece 3’te oynanmaması gerektiği söyleniyor. Poppy Playtime gece 3’te oynanırsa ne olur? Peluş mavi yaratık olan Poppy Playtime yani Türkçesi Poppy Oyun Zamanı, gece 3’te oynanırsa eve geliyormuş. Yani çocuklar öyle olduğunu düşünüyor. Bu sebeple oyunu oynamaya başlayan kişiler gece saat 3 olmasını bekliyor. Birkaç Youtube oyuncusu gece 3 olunca video çekip paylaşıyor. Onların söylediklerine göre gece saat 3 olduğunda Poppy birden odaya geliyor ve kendilerini korkutuyor.

Çocuklar gerçekten Poppy’nin eve gelip gelmeyeceklerini merak ediyor. Poppy gerçekten eve geliyor mu? Bu bir video oyunu olduğu için gerçek anlamda bir oyun karakterinin eve gelmesi mümkün değil. Korku oyunu olduğu için bu tür inanışların olması gayet normal. Siz sakın korkmayın çocuklar..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir