Pizza Vegas’la Dilim Dilim Lezzet!

3 arkadaş, 2012 yılında Work and Travel ile Vegas’a gidiyor ve sokakta dilim pizza konseptini görüyor ve İstanbul’da da bu konsept ile pizza dükkanları açmayı hayal ediyor. Bu girişimci 3 arkadaş Aytaç Yıldırım’la ise Amerika’da tanışıp ve kaynaşıyorlar. Aytaç Yıldırım, Barış Dolapdere, Berkay Çakır ve Mustafa Burak Kar isimli 4 kafadar pizzacılık işine kendi sınırlı imkanlarıyla başlıyor ve mekanın tüm tasarım işlemini kendileri üstleniyor.

Her açılan yeni mekan çevre tarafından çok beğeniliyor ve esnaflardan da büyük destek alıyorlar. Mekanlar her zaman kalabalık ve ilgi çekiyor. Müşterilerden de gelen yoğun ilgi motivasyon kaynakları oluyor ve farklı çeşitler çıkarılmasını sağlıyor.

Pizza Vegas‘ı tattık ve sonuç mükemmel. Pizza hamuru çok ince ve kuru bir pizza yemiyorsunuz. Alışılagelmiş pizzalardan biraz daha büyük boyutta. 2 dilim pizza ile doymanız mümkün. Hem de bir pizza alarak tümünü aynı yemek yerine dilim dilim her çeşitten yiyerek karnınızı doyurmanız mümkün.

Şuanda Pizza Vegas‘ın 10 şubesi oldu. Biz Cihangir şubesinde Mert Bey’in sıcak muhabbetiyle birlikte Pizza Vegas ile tanıştık ve pizzamızı yedik. Tüm çalışanlar gerçekten sıcakkanlı ve güleryüzlü. Sizleri de Pizza Vegas’ı gördüğünüz yerde tatmaya davet ediyoruz. 19 adet pizza çeşitleri mevcut ve eğer o anda pizza dilimi hazırda yoksa sizin için hemen fırınlıyorlar ve 5 dakika sonra pizzanız hazır!

Barbekü soslu ve tavuk parçalı Chicken Barbeque,  mozarella jambon ve ananasla hazırlanan Hawaiian pizza çeşidi var. Ananaslı pizza gerçekten ilgi çekici. Cosmopolitan of Vegas en çok beğenilen pizzaları. Farklı lezzet sevenlere ton balıklı, kaparili Mermaid pizza; klasikten şaşmayanlara fesleğenli, mozarellalı Margarita sunuluyor. Vejeteryanlar da unutulmamış ve Vejetaryan pizzaları da var.

Pizza Vegas Şubeleri; Cihangir, Asmalı Mescit, Kadıkoy, Bahariye, Balmumcu, Mecidiyekoy, Beşiktaş , Kızıltoprak, Göztepe, Üsküdar.

pizza-vegasHaber: Hüseyin Can Çalışan

info@kadinbakisi.com

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir