Pınar Süer Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Şanışer isimli Rapçi ile birlikte Geçemiyorum Serden isimli parçayı canlı olarak birlikte seslendiren ve yeniden merak edilen isimlerden olmayı başaran Pınar Süer kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

pinar suer kimdir nereli kac yasinda

Zelzele, Sol yanım ayaz, Sana bir şey olmasın, Sen gittin, Bende kalsın, Sancı, Bayram yeri, Sancı, Pamuk şeker gibi parçaları vardır.

Pınar Süer kaç yaşında ? 2022 yılı itibariyle 28 yaşındadır. 1994 yılında doğmuştur. 2012 yılında katıldığı O Ses Türkiye yarışmasında İlhan İrem’in Anlasana isimli şarkısını seslendirmiş ve jürilerin tamamının dönmesiyle büyük bir başarıya ulaşmıştır. İstanbul Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünden mezunudur. Pınar Süer nereli ? aslen İzmir’lidir. Kendisi İzmir Karşıyaka doğumludur. Hülya Süer isimli Türk sanat müziği sanatçımızın kızının ismi Bahar Süer’dir. Pınar Süer ile Hülya Süer’in akraba olup olmadığı bilinmiyor. Pınar Süer kızı değildir.

Pınar Süer ayrıca 2014 yılında X Factor Star Işığı isimli yarışma programına da katılmış ve performanslarını sergilemiştir. Bu yarışmada da Grup Ahenk ile yer almış daha sonra gruptan ayrılmıştır.

Instagram hesabı pinarsuer şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir