Pera Palas’ta Gece Yarısı Neler Olacak?

Ünlü dizi film platformu Netflix’in başrolünde Hazal Kaya’nın yer aldığı yeni dizisi ‘Pera Palas’ta Gece Yarısı’nı 3 Mart’ta yayınlanmaya hazırlanıyor. Dizinin konusu 1919 yılında geçiyor. O yıllarda Atatürk’e düzenlenen bir komployu engellemeye çalışan bir gencin maceraları anlatılıyor. Fragmanının resmi hesaplarında yayımlanmasının ardından video tepkilerin oluşmasına neden oldu. Kullanıcılar, “İşgal İstanbulu’na özlem” şeklindeki yorumlarıyla Netflix’i topa tuttu.

Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin oyuncu kadrosu

Dizinin oyuncu kadrosunda Hazal Kaya, Selahattin Paşalı, Tansu Biçer, Clare Louise Frost, Engin Hepileri, Yasemin Szawloski, James Chalmers ve Jordan J Gallagher gibi tanınmış oyuncular yer alıyor.

pera palasta gece yarisi2

Pera Palas’ta Gece Yarısı nerede çekilmiştir? Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi hangi ilde ve ilçede çekildi? Dizi çekimleri nerede yapıldı?

Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinde yer alan Pera Palas gerçekte İstanbul-Beyoğlu’nda bulunmaktadır. Dizi mekan olarak Pera Palas otelde geçmektedir. Fakat dizinin çekimleri bu otelde mi yapıldı net bir bilgi henüz yer almıyor.

pera palasta gece yarisi1

Pera Palas’ta Gece Yarısı Dizisinin Konusu Ne?

İstanbul, Beyoğlu’nda bulunan Pera Palas Oteli hakkında yazı yazmakla görevlendirilen gazeteci Esra, oteli incelerken odalardan birinin 1919 yılına açılan bir kapı olduğunu fark eder. Bu kapıdan Osmanlı’nın son dönemi olan 1919 İstanbul’una yolculuk yapar ve kendini, Mustafa Kemal Atatürk’e düzenlenen siyasi bir komplonun içinde bulur. Esra İstanbul’un çılgın kulüplerinden birinin esrarengiz sahibi Halit ile tanıştığında 1919 İstanbul’unun bilinenden hayli farklı olduğunu görür.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir