Penti Hiç Çamaşırı Serisi Maksimum Rahatlık Sunuyor

Kadın iç çamaşırı, çorap ve pijama sektöründe lider konumunda bulunan Penti, şimdi de Hiç Çamaşırı adıyla yeni bir koleksiyon sunuyor. Çamaşırın en yüksek düzeyde rahat hissettirmesi amaçlanıyor. Öyle ki çamaşır var mı yok mu hissedilmeyecek. Hiç çamaşırı etiketiyle paylaşılan reklam videoları sosyal medyada yoğun ilgi gördü. İnfluencer kadınların da yoğun paylaşımları fazlasıyla etkileşim aldı.

İç çamaşırlarında özellikle sütyen grubu ürünlerin balenli yapısı gün boyu giyenlerini rahatsız ettiği bir gerçektir. Sütyensiz gezmenin de doğurduğu bazı sıkıntılar nedeniyle kadınlar bu rahatsız ürünlerle gezmek zorunda kalıyor. Sütyenlerin balen kısmında bulunan teller, vücudu çok fazla sıktığı için huzuru bozabiliyor. Reklam ve tanıtım konusunda sektörde iyi bir yerde bulunan Penti, son reklam filminde onlarca kadına rol vererek balensiz sütyenleri tanıtıyor. İç çamaşırları öyle rahat ki adeta yok gibi hissi veriyor.

penti hic camasiri

Hiç çamaşırı modelleri
Balensiz sütyen modelleri

Penti’nin balensiz olarak satışa sunduğu sütyenlerin birçok farklı modeli ve renk seçeneği bulunuyor. Her bütçeye uygun modellerden ihtiyacınıza uygun olanını seçmek size kalıyor. Penti’nin zaman zaman oluşturduğu kampanyaları takip ederek istediğiniz model hiç çamaşırını en uygun fiyata satın alabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir