Pembe Maskeyi Denediniz Mi?

Pembe maske geçen yılın en popüler maskelerinden biriydi. Evde yapılışı için tarif verenler de oldu. En kolayı hazır krem şeklinde paketleri alıp uygulamak oldu. Pembe maskeyi asıl uzmanlar eşliğinde güzellik merkezlerinde yapıyorlar. En profesyoneli o olsa da birçok kadın hazır maskeleri alıp evlerine götürdü.

Piyasada birçok farklı markada pembe maske bulunuyor. Hepsi kendilerinin orijinal olduğunu söylese de aslını bilemeden bir markayı almış olabilirsiniz. Uygulaması şu şekilde oluyor:

Öncelikle yüzünüzü sıcak suyla iyice yıkamalısınız. Cildiniz yağlı ise yağlardan arınmış olması gerekiyor. Maskeyi yüzünüze ince bir tabaka halinde sürün. Yüzünüzde 30-40 dakika beklemesi gerekiyor. İyice kuruduğundan emin olunca yüzünüzden soyarak çıkarıyorsunuz. Kokusu inanılmaz güzel parfümlü şekerimsi bir koku. Cildinizden çıkarırken ölü deriden kurtulduğunuzu hissedeceksiniz.

Not: duştan çıktıktan sonra uygularsanız daha etkili sonuçlar elde edebilirsiniz. Ayrıca erkekler için de daha yoğun pembe maske üretiliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir