Pasta Sanatçısı Duygu Tuğcu

Duygu Tuğcu için tam anlamıyla bir pasta sanatçısı diyebiliriz. O, bu işe gönül vermiş. Gece gündüz çalışarak ortaya harika eserler çıkarıyor. Değişik temalarda pasta ve cupcake yapan sanatçı, sipariş de alıyor.

Duygu Tuğcu, pastacılık serüvenine amatör bir ruhla 2006 senesinde ilk adımını attı. Büyük bir tutkuyla bağlandığı pastacılık için tüm kariyerini bir kenara bırakarak yurtiçinde MSA Profesyonel Pastacılık ve Ekmekçilik Eğitimi ve yurt dışında Le Cordon Bleu,Londonda Profesyonel Pastacılık eğitimi ve Amerikada pastacılık, ekmekçilik ve pasta dekorasyonu dalında çeşitli eğitimler aldı. Hayattaki mottosu olan “Mucizeler mümkündür” sloganından yola çıkarak ilk olarak Erenköy’deki Ada Bistro’yu ve ardından “Pasta Canavarı” ve Pasta Canavarı Pastanesini hayata geçirdi. Butik pastacılığın ötesinde, ürünlerinden sanatsal eserler yaratmaya başladı. Pasta Canavarı olarak şu an, sanat geçmişinin de etkisiyle pastalarını birer heykel çalışması haline getiriyor. Hayal gücünüzün alabileceği her türlü fikir, pasta haline getirilebilir.

Aynı zamanda Türkiye Aşçılar Federasyonu Milli Takımı Şefi olan Tuğcu, isteyenler için zaman zaman eğitim de veriyor. Hangi eğitimin ne zaman olacağının ilanını kendisi veriyor. Takip etmek ve sipariş vermek isteyenler için İnstagram adı “pastacanavari”dır.  Başarılar dileriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir