Pandami Music Kimdir, Pandami Müzik Grubu Kimdir?

“Hey Jude”, “”Şımarık”, “Bir Tasa Biraz Mama” gibi şarkılarla dikkatleri çeken Pandami Grubu’nun kimlerden oluştuğu merak ediliyor. Farklı müzik türlerini birleştirerek mash-up yapan ve bunları sosyal medya aracılığıyla bu parçaları dinleyicilerle buluşturan grubun ana kadrosu Alara Canay, Doruk Petekkaya, Ege Çakır ve Eren Halıcı’dan oluşuyor.

pandami music grubu

Ege Çayır kimdir?

Ege Çakır Mersin doğumlu, Ankaralı, Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri bölümünden mezun. Eren Halıcı, Ankara doğumlu, Konyalı, ODTÜ Elektrik Elektronik Mühendisliği mezunu. Memleketler ve bölümler farklı olsa da Ankara ve müzik hepimizin ortak noktası.

Doruk Petekkaya kimdir?

Soy adından da anlaşılabileceği gibi kendisi Erkan Petekkaya’nın yeğenidir. Hakkında çok fazla bilgi sahibi değiliz.

Alara Canay kimdir?

İstanbul 1996 doğumlu olan Alara Canay Ortadoğu Teknik Üniversitesi İngilizce Öğretmenlik bölümünde eğitimine ediyor. Alara bir süredir ailesiyle birlikte Kayalar Memduhiye Köyü’nde ikamet ediyor.

Eren Halıcı kimdir?

Eren Halıcı, Ankara doğumlu, Konyalı, ODTÜ Elektrik Elektronik Mühendisliği mezunu. Memleketler ve bölümler farklı olsa da Ankara ve müzik hepimizin ortak noktası. Müziğiniz gibi potporisiniz gerçekte de

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir