Özlem Türkad 35 Kilo Verdi

TRT’nin efsane dizisi Seksenler’de Rukiye karakterini canlandıran Özlem Türkad’ın son halini görenler inanamıyor. Özlem Türkad, mide küçültme ameliyatıyla 35 kilo verdi, bambaşka biri oldu. Kilo verdikten sonra daha genç ve fit görünmeye başladı. Hayranları onu tombik halleriyle tanıyıp sevse de o şimdiki halinden memnun.

seksenler anne zayifladi
Seksenlerdeki anne Rukiye’nin kilolu hali

Seksenler ne zaman başlıyor?
Seksenler dizisi yeniden yayına hazırlanıyor. Yeni sezon çekimlerine başlanan dizide yine evin annesi olan Rukiye’yi Türkad canlandıracak.

ozlem turkad yeni hali
Seksenler dizisinin annesi Rukiye’nin son hali

Kilolarını verdikten sonra şu cümleleri kurdu : ” Bizim ailede yüksek tansiyon, şeker ve kalp hastalığı herkeste var. Bu arada 40 yaş bir eşik ve onu geçtikten sonra bende de yavaş yavaş emareler kendini göstermeye başlamıştı. Kilodan dolayı dizimde ve belimde ciddi sıkıntılar oluyordu. Kısacası hayatımın her alanında kilo beni aşağıya çekmeye başlamıştı.
Ameliyat olma sürecinden biraz korkuyordum ama bu işin güvenli bir yere gittiğini görünce ani bir kararla tüp mide ameliyatı olmaya karar verdim.
Kilo verdikten sonra daha iyi anlıyorum, gerçekten yaşam kalitem arttı.
Harekete edebilmek çok güzel bir şeymiş… Aslında hayatım değişmedi ama tadını çıkarmamın dozu arttı.
Ben yine yemek yemeyi çok seviyorum, yine gezmek keyif veriyor. Büyük konuşmak kötüdür ama bu saatten sonra eski halime dönmem.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir