Özkan Meydan Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Hep Sen isimli şarkıyı Bilal Hancı ile birlikte seslendiren ve merak edilen isimlerden biri olmayı başaran Özkan Meydan kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

ozkan meydan kimdir nereli kac yasinda

Daha öncesinde “yarınlara güleceğiz” ismindeki Trabzonspor marşıyla ses getiren ve müzik listelerine girmeyi başarmıştı. Özkan Meydan nereli ? aslen Trabzonludur ve Trabzon’un Of ilçesinde doğmuştur. İlkokul, Ortaokul ve Lise eğitimini Trabzon’da tamamlamıştır. Lise eğitiminden sonra Samsun 19 Mayıs Üniversitesinde okumaya başlamıştır.

2013 Yılında da 19 Mayıs Üniversitesindeki eğitimini dondurmuş ve İstanbul’da devam edip özel bir eğitim kurumunda Ses Mühendisliği eğitimine devam etmiştir. Özkan Meydan kaç yaşında ? 2022 yılı itibariyle 31 yaşındadır ve 28.05.1991 yılında Trabzon’da dünyaya gelmiştir. Özkan Meydan Ses Mühendislik eğitimini de aldığı yer olan İstanbul’da yaşamaktadır. Müzik hayatına Aranjör, Prodüktör ve Müzik Yapımcısı olarak ve Dijital Meydan markası ile devam etmektedir. Dijital meydan Müzik yapım şirketi ile yeni nesil sanatçılara yön verip ivme kazandırmıştır. Reynmen, Tuğçe Kandemir, Burak King gibi bir çok genç müzisyenlere prodüktörlük yapmıştır. Son olarak da Bilal Hancı ile birlikte yapımlara başlamıştır.

Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz. Instagram hesabı ozkanmeydan şeklindedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir