Özel Günleri Temsil Eden Saç Örgü Modeli

Özel Günleri Temsil Eden Saç Örgü Modeli

İşini büyük bir özveri ile yapan Bonitam ailesi sizi her gün bambaşka bilgilerle buluşturmaya devam ediyor. Her ortama uyum sağlayabileceğiniz en nefis Fransız saç örgü modellerini sizler için araştırdık ve bir araya getirdik.

Bu sezonda saçların örgü modası geçecek gibi durmuyor. Özellikle Fransız saç örgü modelleri en çok uygulanan bir saç örgü modelidir. Bizde Bonitam olarak, sevgili okurlarımıza farklı saç örgüleri detaylarını vermek için bir makale hazırladık. En çok sevilen, birbirinden güzel saç örgü modellerini sizler için derledik. Yazımızın devamında özel günleri en iyi temsil eden saç örgü modeline ulaşabilirsiniz.

orgulu sac modeli

Özel Günleri En iyi Temsil Eden Saç Örgü Modeli Yapılışı

Örgülü saçlar elbette ki hiç bir zaman popülerliğini kaybetmez fakat, hep aynı saç örgü modeli kullanmanız da sizde sıradan biri gibi bir his uyandırabilir. Bunun önüne geçmek adına en trend saç örgü modelleri yapılışına göz atmanızı öneririz. Zira günlük hayat ve özel günlerde kullanabileceğiniz saç örgüleri birbirinden farklıdır.

Bizler araştırmayı ve yeni bilgileri sitemizde yayınlamayı büyük bir adet haline getirdik. Başka hiç bir kadın sitesinde rastlayamayacağınız en güncel bilgilere sadece sitemiz aracılığı ile ulaşabileceğinizi unutmamanızı öneririz.

Bonitam, sitesi olarak özel günleri en iyi temsil edecek saç örgü modelinin Fransız şelale saç örgü modeli olduğuna karar verdik. Çünkü bu model hem abiye tarzı hem de sportif bir kıyafet ile rahatlıkla kombinlene bilmektedir. Sizler için de yapılışını en kolay ve pratik bir şekilde şöyle sıralıyoruz;

  • İlk olarak saçınızı elektriklenmemesi için bir gün önceden yıkamanızı öneriyoruz.
  • Saçınızı iyice tarayıp gerekirse bir fön çekmenizi tavsiye ederiz. Bu sayede Fransız örgü modeli çok daha güzel görünecektir.
  • Örgüye saçınızın hangi tarafından başlamak istiyorsanız, o bölümü 3 eşit parçaya ayırın.
  • Bu tutamı klasik saç örgüsü ile örmeye başlayın. Yaklaşık olarak örgü 7 cm bulduktan sonra örme işlemine saçınızın altına doğru değil, kafanızın arkasına doğru örün.
  • 7 cm sonrası olan örgü klasik örgüden Fransız saç örgüsüne geçiş noktasıdır. Amaç örgüyü saça bağlayarak devam etmektir.
  • Yaklaşık olarak 7 cm daha Fransız örgüsü ördükten sonra artık şelaleörgüsüne geçmek gerekir.
  • Şelale örgüsü için örgünüzün alt tutamlarından alarak örmeye devam edin. Saçın en alt kısmı örgüye dahil edilmeden örme işlemine devam edilir. Aşağıdan yeni bir tutam örgüye bir katılır, bir katılmaz. Saçın üst kısmında ise yeni saç tutamı ekleyerek devam etmelisiniz. Bu şekilde şelale örgü sonlanmış olur.
  • Şelale örgü bittikten sonra klasik örgü ile saçın kalan kısmı örülür.
  • Örgüden sonra saçın ucu bir toka ile tutturulur.
  • İsteğe göre örgü üzerine saç spreyi sıkarak, örgünüzün saatlerce bozulmaması garantiye alabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir