Öyle Bir Geçer Zaman Ki Son

Kanal D’nin güçlü dizilerinden Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi yaklaşık 3 yıldır yayındaydı. Öyle ki dizideki çocuklar büyüdü, ergenlik çağındakiler bir üst çağa geçti. Her oyuncuda bir olgunluk ortaya çıktı.

İlk başladığı günlerde herkesi ekrana kilitleyen dizinin son yılda özellikle zamanın ilerletilmesiyle Küçük Osman’ın büyümesiyle izleyici sayısında önemli düşüşler oldu. Buna rağmen dizi devam etti. Sezon sonuna kadar diziyi sürdürmeyi başardılar. Son bölümlerde artık konu bulamayan senaristler saçmalamaya başlamıştı. Carolin karakterinin aşk yaşamadığı karakter kalmayınca dizinin son bölümü bugün yayınlandı.

Bu son bölüm şenlik havasındaydı. Her bölümde başlarına türlü felaketler gelen aile üyeleri ilk kez huzurlu bir bölüm geçirdi. Sevenler kavuştu, dargınlar barıştı. Yani son bölümü izleyemediyseniz aklınızdan keşke şöyle olsa dediğiniz ne varsa oldu. Final Soner ile Bahar’ın düğün sahnesiyle yapıldı. Düğünde herkes mutluydu. İlk defa her şey yolunda gitti. “Son” dendi ve tüm oyuncular kadraja girdi. Eski yeni herkes oradaydı. Vedanın getirdiği hüzün bazı oyuncularda göz yaşlarına neden oldu. Birbirlerine sarılanların içinde Küçük Osman Emir Berke de vardı.

Eski bölümlerden de esintilerin yapıldığı bölümün finalini görünce kendimi yaşlanmış hissettim. O bölümleri izlerken biz evde neler yapıyorduk. Neler yaşıyor, nasıl günler geçiriyorduk. Hepsi tek tek gözümün önüne geldi. Orada zaman geçerken bizde de geçti. Öyle bir geçer zaman ki anlayamazsınız. Geriye sadece anılar kalır..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir