Önlük Yaratıcısı- Hena Tekstil

Yazılarımızda sürekli konu aldığımız. Artık günümüz ihtiyacı haline gelen, evimiz veya kendimiz için bir şey alırken bile “ne kadar özel?” sorusunun cevabını dikkate alarak aldığımız ürünler için size adres sunmaya devam ediyoruz.

Mutfak önlükleri hayatımızda ne kadar bir yer kaplıyor? Düşününce mutfakta olmazsa olmazımız. Mutfağa girdiğimizde temizlik açısından ihtiyaç duyduğumuz bir parça peki ya bu önlükleri takmak için mutfağa gireceksiniz ve kirletmeye kıyamayacaksınız desem ne dersiniz? İşte o önlüklerin yaratıcısı Hena Tekstil. Hena Tekstilin sahibi Nuray Anıl 1981 doğumlu bir ev hanımı. Bu mesleği küçük yaşlarda annesinden görmesiyle benimsemeye başlamış. İlk girişimini kendi bebeklerine diktiği kıyafetlerle yapmış. Sevdası gizliden gizliye hep sürmüş ve hazır giyim kıyafetlerini söküp yeniden dikerek kendini geliştirmeye devam etmiş. çevresinden aldığı yoğun talep ve destekle marka adını oluşturmuş. Kısaca şöyle anlatıyor: ” 13 yıldır dikişle uğraşıyorum. Ev terziliği yaptım uzun süre, dikişe aşığım anlayacağınız. Bazen nefret ettiğim anlar olsa da bir saatlik mola verdikten sonra kendimi makinede buluyorum.

Koskocaman yüreği ve dikişe olan aşkını ürünlerine yansıtan bu hanımefendiyi tanımak için geç kalmayın. İşte iletişim yolları:

Facebook: facebook.com/CiciMutfakOnlukleri

Tel:05358860951

İnstagram: henatekstil

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir