Oğuzhan Keser Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Yönetmen, direktör, menajer olan ve çoğu fenomenlerin yanlarında görüldükten sonra merak edilen isimlerden olmayı başaran Oğuzhan Keser kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

oguzhan keser kimdir nereli kac yasinda

Birçok sosyal medya fenomeni ile çalışmalar yapmaktadır. Uzun Makarna, Özgür Deniz Cellat gibi ünlü isimlerle birlikte çalışmaktadır. Ayrıca birçok yapıma da imza attığı bilinmektedir. K8 REBIRTH isimli şirketin sahibi bir medya patronudur. Kendisini sıfırdan hayallerini gerçekleştirip influencer olmak isteytenler için, yetiştirme geliştirme ve pazarlama gibi alanlarda hizmet vermektedir. 2012 yılından bu yana birçok influencer ile başarılı işlere imza atmış ve çalışmalarına hızla devam etmektedir. 10 yılı aşkın süredir de dijital dünyadaki 100’den fazla kurumsal markanın reklam çalışmalarını yürütmüştür. Oğuzhan Keser nereli ? bu bilgi şuanda bilinmiyor. Oğuzhan Keser kaç yaşında ? bu bilgiye ulaşılınca buraya eklenecektir.

Birçok kişinin hatta çok ünlülerin dahi sadece adıyla Instagram hesabına sahip olamadığını biliyoruz. Oğuzhan Keser’in ise Instagram adresi oguzhan şeklindedir. Kendisini tebrik ediyoruz. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz siz de yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir