O Ses Almanya Zeynep Avcı Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

O Ses Almanya şarkı yarışmasında güçlü sesi ile tüm gözleri üzerine çeken Türk kadınının kim olduğu merak edildi. Alman jüri üyeleri Türkçe şarkı söyleyen bu kadın karşısında adeta büyülendi. Voice Of Germany adlı yarışmada şarkı söyleyen kişinin adı Zeynep Avcı ve hikayesi..

zeynep avci almanya

Zeynep Avcı kimdir ?
Berlin’de yaşayan Zeynep Avcı 20 yıldır çeşitli mekanlarda sahne alıyor ve Beatztanbul adlı orkestrasıyla tanınıyor.

Ailesi 1970’li yıllarda Almanya’ya gelen ve buraya yerleşen Avcı, Berlin’de büyüdü. Evli ve 1 kız çocuk annesidir. Zeynep Avcı nereli ? aslen nereli olduğu ile ilgili bilgi bulunmuyor.

Hem Almanca hem de Türkçe’ye oldukça hakim olan Zeynep yarışmada da Türkçe bir parça seslendirerek cesur bir karar aldı. Zeynep tüm jüri üyelerini kendisine döndürerek aldığı kararda haklı olduğunu gösterdi.
Başarılı şarkıcı Tan Taşçı da yarışmada şarkısını okuyan Zeynep Avcı’ya sessiz kalamayarak Instagram hesabından paylaşım yaptı.

Taşçı, “The Voice Germany (O Ses Almanya) da Yalan ile yarışan Zeynep Avcı’yı başarısından ve yorumundan dolayı kutlarım. Çok duygulandım” dedi.

Zeynep Avcı’nın İnstagram adresi : zeynepavci_official olarak ulaşabilirsiniz. An itibariyle 52K takipçisi bulunan Avcı’nın takipçileri hızla artıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir