Nigar Muharrem Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Son olarak Mustafa Ceceli ile birlikte Salıncak isimli şarkıya imza atan sanatçı Youtube gibi platformlarda ilk sıraya yerleşerek merak edilen isimlerden biri olmayı başarmıştıor. Peki Nigar Muharrem kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

nigar muharrem kimdir nereli kac yasinda

Şarkıcı Nigar Muharrem Kaç yaşında ? 2022 yılı itibariyle 27 yaşındadır. 1995 yılında, Azerbaycan’da doğmuştur. Son dönemde seslendirdiği şarkılar ile müzikseverlerin beğenisini kazanmayı başarmıştır Youtube ve Spotify gibi platformlarda yayınladığı şarkılar ile isminden söz ettirmeyi başaran Nigar Muharrem, Türkiye ve Azerbaycan’da oldukça ünlü olan şarkıcı Emrah Karaduman ile birlikte de farklı yapımlara imza atmıştır. Azerbaycan’da psikoloji okumuştur. Eğer müzisyen olmasaydı psikolog olarak devam edeceğini açıklamıştır.

Türk mutfağında en sevdiği yemeğin kuru fasulye künefe ve baklavanın olduğu ve kendisi için vazgeçilmez olduğunu söylemiştir. Türkiye’de tanınacağını tahmin etmediğini ifade etmektedir. Türkiye’nin Azerbaycan’dan daha büyük olduğu için tanınma ihtimalinin daha az olduğunu düşünüp bu kadar tanınmasını mucize olarak görmektedir. Kişiliğini en iyi tanımlayan köpekteki sadıklığın kendinde olduğunu ve aynı zamanda başka bir hayvan olarak da tembel olduğunu söylemektedir. Eski türküler ve şarkıları sevdiğini söylemekte polup Neşet Ertaş’ın Gönül Dağı şarkısını çok sevdiğini dile getiriyor.

Özellikle Neredesin Sen, Hep Sonradan, Neylersen, Başka Birisini Sevebilmirem, Vazgeçtim, Karadeniz Türküleri, Yalan Deyir, Koyverdin Gittin Beni, Ona Göre gibi parçalarla çokça ilgi çekmiştir. Seviyor sandım, Al koy, Hasret Nağmesi, Zelzele, Yalnızlar şehri, Ah be aklım, Sensizlik, Belke de, Ona Göre, Bir Beden gibi farklı şarkıları mevcuttur.

Şimdilik sadece sosyal platformlardan dinleyicisiyle buluşan Nigar Muharrem’in Instagram’da ve YouTube’da binlerce takipçisi bulunmaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir