Nasıl Bir Epilasyon Aleti Almalıyım?

Epilasyon, kişisel bakım’ın en önemli gerekliliklerinden biridir. Kişisel bakım yapılacaksa epilasyon yapılması ihmal edilmemelidir. Ne kadar acı verse de ağda ve tüy dökücüler dışında tek alternatif epilasyon cihazlarıdır.

Epilasyon cihazı alırken nelelere dikkat etmeliyim?
Epilasyonlarda ilk olarak dikkat edilmesi gereken cımbız sayısıdır. 20 cımbız, 40 cımbız olarak çeşitleri mevcuttur. Başlıklar da önemlidir ve dikkat edilmesi gerekir. Daraltıcı başlık, hassas bölgeler için başlıklar mevcuttur. Tek başlıklı, çift başlıklı ve 3 başlıklı modeller mevcut. Kullanım alanına göre seçim yapılmalıdır. Bazı epilasyonlar sadece bacaklarda kullanılabilir olmasına karşın başlıklarla birlikte tüm vücutta kullanılabilmektedir. Eskiden buzlu epilatörler revaçtaydı ve uzun süre piyasada vardır. Buzlu epilatörler piyasadan kalktı. Buz eldiveni dönemi vardı ve bu da artık yok. Şuan da bazı modellerde rahatlatıcı, acıyı azaltan mendiller bulunuyor. Masaj fırçaları olan ve masaj yapabilen bazı modeller de yeni yeni çıkmaya başlamıştır. Bazı epilasyon cihazlarında ışık olmakta ve biraz olsun kullanımda kolaylık sağlamaktadır.

Türkiye’de satışta olan 2 adet dünya markası bulunmakta ve kalite olarak ise birbiriyle aynıdır diyebiliriz. Diğer markalardan uzak durulmasını tavsiye ediyoruz. Kullanımda dikkat edip, kullanma kılavuzunu dikkatlice okursanız bir cihazı uzun süre kullanabilirsiniz.

Modellere buradan göz atabilirsiniz: http://www.netavantaj.com/kisisel-bakim/epilatorler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir