Nail Art Uzmanı Merve

Tırnaklara klasik şekilde oje sürüp çıkmak artık çok basit bir iş oldu. Her alanda kendini gösterebilen sanat tırnaklara da yansıyor. Tırnaklar üzerinde adeta farklı bir sanat dalı ortaya çıktı. Buna da “nail art” deniyor.

Merve Akgün, tırnaklarını çok seviyor. Onları özenle törpüleyip şekil veriyor. Üzerinde oje varken takma tırnak gibi görünse de aslında o tırnaklar gerçek ve takma değil. Tabii ki bu boyuta sağlıklı bir şekilde getirebilmek için bakım gerekli. O da bakımını ihmal etmiyor. Bunun için haftada en az bir gün tırnağını ojesiz bırakıyor. Onların da havaya ihtiyacı olduğunu söyleyen Merve Hanım, 1 limonun yarısı ve 1 çay kaşığı zeytinyağı ile biraz da tuzu karıştırıp tırnaklarını bu karışımın içerisinde bekletiyor. Tırnak makası kullanmıyor. Gerektiğinde törpü ile düzeltme işlemlerini yapıyor.

Merve, 21 yaşında ve İstanbul’da yaşıyor. Fatih Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı mezunu olmasına rağmen nail art onda bir aşka dönüşmüş. Aynı zamanda makyaja da ilgi duyuyor ve çalışmalarını Instagram üzerinden takipçileri ile paylaşıyor. Siz de takip etmek,  tırnak bakımı, nail art konularında bilgi almak isterseniz hesabın adı: mrveakgn Umarız takipçileri daha da artar. Meslek sahibi olan başarılı kadınlarımızı her zaman destekliyoruz.

Sizler için seçtiğimiz bazı tırnak modellerine aşağıdan ulaşabilirsiniz. Fotoğrafların büyük halleri için üzerine tıklayabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir