Mükremin Gezgin Doğum Yaptı Mı?

Sosyal medya fenomenlerinden olan Mükremin Gezgin, uzun süredir hamile olduğunu söylüyordu. Kocaman göbeğiyle hamile gibi pozlar veren, videolar çeken Gezgin’in doğumu takipçileri tarafından merakla bekleniyordu. Doğması muhtemel oğluna Onur Sermik adını vereceğini söylüyordu. Bugün ise kucağında bir bebekle poz vererek oğlunu kucağına aldığını ilan etti. Üzerine lohusa geceliği giyerek saçına kırmızı kurdele takmayı da ihmal etmedi.

mukremingezgin oglu dogum

Mükremin Gezgin kaç yaşında?

 8 Nisan 1998 tarihinde Ankara’da doğdu. Eğitim hayatına Ankara’da başladı. Liseyi bilişim üzerine okudu. 1,72 boyundadır. Oğlak burcudur.

Henüz 15 yaşında 8 ay nişanlı kaldı. Nişanlı kaldığı zaman süreci içerisinde yıprandığını belirten Mükremin Gezgin cinsel yönelimi nedeniyle babası ile aralarında mesafe olduğunu ve konuşmadıklarını da belirtmiştir. Ayrıca dışarı çıkmaktan korktuğunu ve sürekli tehditler de aldığını ifade etmiştir.

Paylaşımlarında sosyal yardım videoları çeken Mükremin Gezgin yüzbinlerce hatta milyona yaklaşan takipçiye sahip. Gezgin, hamile olduğuna dair videolar çekse de biyolojik olarak erkek olduğu için hamile olması mümkün değil.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir