Mikaraun Mika Can Raun Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

YouTube ve Tiktok gibi mecralarda çektiği videolarla tanınan Mika Can Raun isimli kişi, İnstragram hesabını da aktif olarak kullanıyor. İçinden geldiği gibi davranan Mika, samimi tavırlarıyla kendisinden sık sık söz ettirirken takipçi sayısını da artırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda ünlü televizyon programcısı Armağan Çağlayan’ın programına da konuk olmuş, YouTube videosu trendler arasına girmişti. Alışveriş için ayda 50 bin lira harcadığını söyleyince de kazancının nereden geldiği merak edildi.

mikacanraun kimdir
eski hali – yeni hali

Peki kimdi Mika Can Raun? Kaç yaşında, nerede yaşıyor ve aslen nerelidir? Kendisiyle ilgili birçok şey merak edilirken son dönemde yaptırdığı estetik operasyonlarla da merak edildi. Önceki görüntüsünden tamamen uzaklaşan Mika, artık bambaşka biri oldu.

Mika Can Raun eski hali
eski hali

Mika Raun sevgilisi kim? Gerçek adı ne? Mika Raun instagram adresi nedir? Mika’nın gerçek adı Mikail Can Kurnaz’dır. Kendisi gerçek adını sır gibi saklasa da biosuna yazma gereği duydu. Annesinin aslen Şanlıurfalı olduğu biliniyor. Babası ise Rum asıllı Büyükadalıdır. Uzun süredir İstanbul Büyükada’da ailesiyle birlikte yaşıyor. Bölgenin turistik dokusu sebebiyle kendisini burada daha rahat ifade ettiğini ve özgür hissetiğini söylüyor. Küçüklüğünden beri iş hayatı içinde olduğunu, satış temsilcisi olarak hayata adım attığını da sözlerine ekliyor.

Mika Can Raun olarak bilinen Mika Can, 9 Temmuz 2001 Büyükada’da dünyaya geldi. Üç kardeş olan Mika Marmara Üniversitesi Senaryo Yazarlığı ve Film Tasarımı bölümünde üçüncü sınıf öğrencisidir. Senaryo yazarlığı eğitimi gören Mika Raun, aynı zamanda şiir yazmakta. İlkokulda şiir yazmaya başlayan Mika Can Raun, şiirlerinin patentini aldığını da belirtiyor. Aruz ölçüsüyle yazdığı şiirlerini bestelediğini de söylüyor.

Mika Raun, Instagram hesabını mikaraunx kullanıcı adıyla kullanmakta. Burada yaklaşık yarım milyon takipçisi bulunurken; Tiktok’ta 2 milyon takipçiye sahiptir. Bu sosyal medya kanalında da kullanıcı adı mikaraunx olarak geçmekte.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir