Meriç Erkan Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Meriç Erkan Son Hali

Bir dönem ünlü oyuncu Ahu Tuğba ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Meriç Erkan, uzun zamandır ekranlarda görünmüyordu. Ortalıkta görünmeyen ünlü isim tekrar gündeme gelmeyi başardı. Yaşam biçimini tamamen değiştiren Erkan, ismini bile değiştirme kararı aldı. Verdiği videolu bir röportajda manevi değişim geçirdiğini anlatan Erkan; ‘Meriç’ olan adını ‘Mahmut’ ile değişti. Sakallarını uzatarak cübbe giyen bir kişi haline nasıl geldiğini, bir zamanların mankenlik yapan Erkan’ından çok uzaklaştığını anlattı.

meric erkan son hali

Meriç Erkan Kimdir?

2 Temmuz 1969 Samsun doğumlu olan Meriç Erkan, ilköğretimini de orada tamamladı. 1987 yılında Samsun Maltepe Lisesi’nden mezun olduktan sonra ajanslarda modellik yapmaya başladı. Adını Kuşum Aydın’ın sunduğu programla duyuran Meriç Erkan, Ahu Tuğba ile yaşadığı aşk ile hatırlanıyor. “Esra Erol’da” programına katılan ve programdan olaylı bir şekilde ayrılan Meriç Erkan, program hakkında çeşitli iddialarda bulunmuştu. Meriç Erkan, yaşadığı büyük aşktan sonra inzivaya çekildi ve ekranlarda yer almadı.

Meriç Erkan’ın son hali

meric erkan son hali2022

Şöhreti zirvelerde yaşamış biri olarak çeşitli televizyon kanallarında reality şovlara katıldı. Ahu Tuğba ile yaşadığı aşkı gözler önüne serildi. Zaman zaman kendine has danslarıyla da dikkat çekti. Esra Erol’un evlendirme programında da bir süre boy gösterdikten sonra içine çekilen Erkan, sağ kesimin ünlü gazetelerinden birine verdiği röportajla gündeme geldi. Böyle bir ismin, bu kadar nasıl değişebileceğine görenler şaşırırken YouTube videosu trendlerde 1 numarayı gördü.

meric erkan yeni hali

Meriç Erkan’ın yeni videosunu izlemek isteyenler için video burada.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir