Mennan Şahin Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

TRT spikerlerinden olan Mennan Şahin, sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor ve zaman zaman düzenlediği diksiyon eğitimleri ile tanınıyor. Aynı zamanda bir YouTube kanalına da sahip olan Şahin, ses tonu ve diksiyon analizleri de yapıyor. TRT Belgesel kanalında yaptığı seslendirmeler, hava durumu sunumlarıyla da sesi kendini gösteriyor. Takipçileri Şahin hakkında birçok şeyi merak ediyorlar.

mennan sahin

Mennan Şahin kimdir, biyografisi

Mennan Şahin, 3 Ağustos 1991 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Lisans eğitimini  Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde İktisat bölümünde tamamlayan Şahin, spiker olmak istediğine karar verip, kariyerini o yönde şekillendirmiştir. Yüksek Lisans eğitimini gazetecilik bölümünde yapmıştır. Spiker olma yolunda en büyük destekçisi ünlü spiker Cem Öğretir olmuştur. Kendisi de Cem Öğretir hayranı olduğunu her fırsatta dile getirmektedir. Mennan Şahin, 2020 yılında sunmaya başladığı ‘Lafın Gelişi’ adlı programın içeriklerini de hazırlayarak, kelimelerin etimolojik kökenlerini anlatıyor. Pandemi döneminde evlere kapanılan zamanlarda ‘Lafteşambır’ adını verdiği eğlenceli diksiyon içerikleriyle dikkatleri çekerek takipçilerini artırmıştır.

Mennan Şahin, ses tonunu ve rengini geliştiren biridir. Yıllar önce kendisinin peltek olduğunu ve diksiyonunun da şimdiki kadar iyi olmadığını anlatarak herkesin diksiyonunu geliştirebileceğini söylemektedir.

Aslan burcu olan Mennan Şahin, 1,80 cm boyunda ve 75 kilo ağırlığındadır. Şahin, daha önce bir evlilik geçirmiştir ve bu evliliği 2 yıl önce sonlandırmıştır.

Mennan Şahin’in sevgilisinin olup olmadığı da çok merak ediliyor. Evet Şahin’in bir sevgilisi var. Mennan Şahin’in sevgilisi, Valeria Lyzenko adlı Ukraynalı bir modeldir.

valeria alyzenko mennan sahin

Valeria Lyzenko kimdir?

Ukraynalı model İstanbul’da yaşamaktadır. 1,75 boyunda olan manken, 36 bedendir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir