Mekselina İslam Özlem Osma Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Eski Popstar yarışmacılarından olan Özlem Osma, yıllar sonra kendisini bulduğunu söyleyerek bambaşka bir hayat yaşamaya başladı. Yarışmada süslü kıyafetler giyip makyajlar yapan Özlem gitti, yerine tesettüre girmiş, asla makyaj yapmayan siyahlar giyen bir Mekselina gelmişti. Özlem adını da değiştirdiği ve bir tesadüf üzerine bulduğu Mekselina ismini tercih etmişti. Mekselina isminin anlamı, Kuran’da Kehf suresinde adı geçen 7 gençten birisi anlamına geliyor.

ozlem osma popstar

Mekselina İslam (Özlem Osma) kimdir, gerçek ismi ne? Mekselina İslam kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Gerçek ismi Özlem Osma olan Mekselina İslam’ın aynı isimde Youtube kanalı bulunmaktadır. Youtuber olan Mekselina İslam, zamanında popüler yarışma olan Popstar’a katılmıştı. Popstar’a Özlem Osma olarak katılan Mekselina İslam, Popstar jüri üyelerinden birinin, “neden daha açık giyinmiyorsun” eleştirisine de sert yanıt vermişti. Belki de kendisini bu sözler çok etkilemiş olacak ki artık ne açık giyinmek zorunda ne de makyaj yapmak zorunda hissetmiyor.

ozlem osma eskihali

Mekselina İslam, Yarışmadan ayrıldıktan sonra eşiyle farklı yerlerde sahne aldığını, ancak burada yaşadığı bazı olaylardan dolayı kendini sorguladığını söyledi. Mekselina İslam, “Bir akşam şarkı söylediğim yerde şahit olduğum olaydan sonra ‘Allah’ım ben burada ne yapıyorum?’ dedim ve o işten ayrılıp eve gidip seccademin üzerinde namaz kılarak sabaha kadar hüngür hüngür ağladım” şeklinde konuştu.

mekselina islam ozlemosma

İslam, yaşadığı olaylar sonrasında Kuran’ı Kerim meali okuyarak İslam’a yöneldiğini ve tesettüre girdiğini söyledi. Mekselina İslam ayrıca bir medrese de dini eğitimlerini aldığını, daha sonra ise ilahiyat fakültesini okuyup bitirdiğini ifade etti. Mekselina, aslen Rizelidir. Atatürk Üniversitesi İlahiyat mezunudur. İki çocuk sahibidir.
İlahiyatçı Yazar olan Mekselina İslam, ‘Başarabilirsin’ adlı kitabın da yazarı oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir