Mehtap Algül’ün Dövmesi

Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Mehtap Algül’ün hayatı ile ilgili merak edilen birçok bilgi bulunuyor. İnstagram ve Youtube üzerinden başarılı içerikleri üreten Algül’ün dövmeleri ve anlamları araştırma konusu oluyor. Mehtap Algül, 1989 İstanbul doğumlu. Kendisi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu. Algül, lisans eğitimini tamamladıktan sonra yüksek lisansını Stratejik Pazarlama ve Marka Yönetimi üzerine yapmıştır.

Algül, doktora yapmayı düşünürken sosyal medya direktörü olarak da çalışmıştır. Algül şu anda Bahçeşehir Üniversitesi bünyesinde bulunan BAU NEXT’in yöneticiliğini yapıyor. Algül’ün sosyal medyada pek çok kişi tarafından severek takip edilmesinin asıl nedeni aslında samimi duruşu diyebiliriz.

Mehtap Algül’ün Sevgilisi Kim?

Son 1 yıldır ise Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş ile sevgilidir. İkili arasında güzel bir uyum yakalandığı görülüyor.

Karlı İstanbul günlerinde kar pozları vermek gündemdeyken o da kar üzerine mayo ile oturarak poz vermiş ve gündeme gelmek istemiştir.

Mehtap Algül’ün dövmesinde ne yazıyor?

Temet Nosce kimin sözü?

Algül’ün kol bileğinde “temet nosce” yazıyor. Anlamı ise mitolojik. “Kendini tanı” anlamına gelen bir Antik Yunan özlü sözüdür. Delphi’deki Apollon Tapınağı’nın girişinde altın harflerle yazılıydı. Bu buyruğun kökeni Appolan’a isnat edilmiştir.

Kendini tanı nerede yazıyor?

Gnothi seauton yani “Kendini bil” (Yunanca: γνῶθι σεαυτόν) bir Antik Yunan vecizesidir. Delphi’deki Apollon Tapınağı’nın girişinde altın harflerle yazılıydı.

temet nosce

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir