Mehmet Ali Erbil Baba Oluyor!

Ünlü sunucu, şovmen Mehmet Ali Erbil 62 yaşında. Kendisinden yaşça kat kat küçük olan sevgilisi Nevin ise 27 yaşında. İkili yalnızda 3 aydır birlikteydi. Evlilik dışı olan bu ilişkiden bir bebek sahibi olacak olan Erbil, bu çocuğu istemiyor. Nevin ise doğurmaya kararlı.
Şarkıcı olan Nevin, bir röportajda şunları söyledi: “Hamile olduğumu 30 Ağustos’ta öğrendim. Şu an 2 aylık hamileyim. Mehmet Ali çocuğu doğurmamı istemiyor. ‘Bebeği hemen aldır, ben hastayım bakamam. O çocuk kaç sene baba görecek. Doğurursan senin hakkında ne söylerler’ diyor.İnanın psikolojim çok kötü. Sürekli yemek yiyorum, çirkinleştim, kilo aldım. Çok duygusalım, sürekli ağlıyorum. Bir de bunların üzerine Mehmet Ali ile ilgili çıkan haberler. Geçen gün bir kızla sevgili diye haberi çıktı. Yok Kıbrıs’a giderken iki kızla görüntülendi. İyi değilim.”

Yaşlı diye çocuğu olmayacağını düşünmüş: “Mehmet Ali’yi çok sevdim, kandım, inandım. Karı koca gibi 3 aydır her gün beraberdik. Sevdiğim adamdan hamile kaldım. Tabii ki doğurmak isteyeceğim. Ama inanın hamile kalacağım aklımın ucundan geçmedi. Adam hasta bir de yaşlı ya doğal olarak ihtimal vermedim. Mal mülk istemiyorum, tek istediğim bebeği nüfusuna alması” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir