Mavi Gri Kimdir? Grup Üyeleri Hakkında Bilgi

Mavi Gri, 2016 yılında Akif Alkan ve Yusuf Kurtucu tarafından kurulmuş bir alternatif rock grubudur. Sonrasında ise gruba Halef Binici dahil olmuştur. Mavi Gri, Aralık 2016’da Ben Sende Yandım isimli demo çalışmasını yalnızca Youtube üzerinden yayımlayarak müzikal hayatına başlamıştır. “Ben Sende Yandım” isimli teklileri büyük ilgi toplamıştır. Mavi Gri aktif olarak müzikal hayatına devam etmektedir. Gruba Engincan Onar ve Cenk Sinör de dahil olduğunda grup son halini almıştır.

Grubun ilk ve tek albümünden önceki seyreden çalışmaları Papatyalar ve Odamda Hayalin Saklı’dır. 2018 yılının Mayıs ayında İlkyaz Yağmuru isimli 11 şarkılık albümlerini Fono Müzik etiketiyle yayımladılar. Grup, 2020 yılında “O Ben Olamam”, “Hayatım Leş”, “Altüst Olmuşum” isimli teklilerini bağımsız distribütorler aracılığıyla yayımladı. “Sonbaharda” ve “Sevda Türküsü” grubun Avrupa Müzik etiketiyle yayımlanan son parçalarıdır.

muzrad mavi gri kimdir

Akif Alkan kimdir?
1996’da uşak’ta doğdu. lise öğrenimi izmir’de tamamlamış, marmara üniversitesi’nde lisans eğitimini sürdürmektedir. 2016’da yusuf kurtucu ile beraber mavi gri isimli bağımsız müzik projesine başladılar. 2018 mayıs ayında ilk albümleri ilkyaz yağmuru yayınlandı.

Engincan Onar kimdir?
Kendisi müzik prodüktörü ve grafik tasarımcısıdır.

Cenk Sinör kimdir?
Kendisi şu an Yeditepe Üniversitesi öğrencisidir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir