Masumlar Apartmanı Neriman’ın İkizi Neden Öldü?

Masumlar Apartmanı dizisinin ilk bölümlerinde ablalarının baskısı sonrası bileklerine verdiği zarar ile izleyicilerin dikkatini çekmişti. Seyirci, ‘Masumlar Apartmanı Neriman’ın hastalığı nedir?’ sorusunu araştırıyor. Kendine zarar verdiği görülen Neriman’ın mazoşizm olarak ifade edilen bir rahatsızlığa sahip olduğu biliniyor. Dizide Safiye, Gülben, Han ve babası ile birlikte yaşayan evin en küçük üyesidir. Okulda oldukça başarılı olmasına rağmen evde mutsuzdur. Ablası Safiye’nin baskılarına karşı koyamaz. İçine kapanık Neriman, İnci’nin kardeşi ile tanıştıktan sonra yeni biri haline dönüşür. Neriman’ı Gizem Katmer canlandırmaktadır.

gizem katmer

Gizem Katmer, 1998 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’de eğitimini Sahne Sanatları-Oyunculuk bölümünden mezun oldu. Perdesiz Performans Oyunculuk atölyesinde tiyatro ve dizi oyunculuğu yapmaktadır.

Neriman’ın İkizi İkiz Kardeşi Neden Öldü

Dizinin son bölümünde Neriman’ın yıllar önce ölen bir ikiz kardeşi olduğu ortaya çıkıyor. Adı Umut olan ikizinin ölüm sebebi merakla beklendi. Doktorlar ikiz kardeşin ölüm sebebini “ani bebek ölümü” olarak açıklar. Umut’un ölümünden ablaları Safiye sorumlu tutulur. Ne de olsa Safiye evin uğursuzudur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir