Masumlar Apartmanı Neriman Evlendi

TRT’nin ilgiyle izlenen dizisi bu sezonda final yaparak izleyicilere veda etmişti. Dizinin sessiz sakin karakterlerinden olan Neriman’ı canlandıran Gizem Katmer, gerçek hayatta evlendi.

Gizem Katmer, bugün bir süredir birlikte olduğu sanat yönetmeni sevgilisi Güçlü Aydoğdu ile evlendi. Gizem Katmer ve Güçlü Aydoğdu, bugün düzenlenen törenle mutluluklarını aileleri ve arkadaşlarıyla paylaştı.

gizem katmer evlendi

Aylar önce sosyal medya hesabından nişanlandığını duyuran 27 yaşındaki oyuncu, takipçilerinden tepki almıştı. Takipçileri, Katmer’e “Daha çok küçüksün evlenme, Çocuk gelin mi olacak” gibi yorumlar yapmış, güzel oyuncu da “Küçük gözüküyorum ama ben 27 yaşındayım.” diye cevap vermişti.

gizem katmer evlendi

Gizem Katmer kimdir?
1998 yılında İstanbul ilimizde dünyaya geldi. Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’de eğitimini Sahne Sanatları-Oyunculuk bölümünden mezun oldu. Perdesiz Performans Oyunculuk atölyesinde tiyatro ve dizi oyunculuğu yapmaktadır.

Güçlü Aydoğdu kimdir: 3 Ekim 1984, Ankara doğumlu bir sinemacı ve fotoğrafçıdır. Görsel sanatlara olan ilgisini çocukluğunda dedesinden öğrendiği fotoğraf ve karanlık oda bilgileriyle keşfetmiş, daha sonra hobisini İleri taşıma isteğiyle hareketli görüntülere yönelmiştir. Bunun sonucunda Bilkent Üniversitesi İletişim ve Tasarım bölümünden 2011 yılında birincilikle mezun olan Aydoğdu, pek çok Okul içi ve kurumsal projede yönetmen, görüntü yönetmeni ve kurgucu olarak yer almıştır. Mezuniyetinden sonra çektiği ilk kısa film olan “Hunger” ile de auteur olma yolunda ilk profesyonel adımını atmıştır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir