Maskelerin Gerçek Fiyatları Ortaya Çıktı

Ülke olarak yoğun ve yorucu bir pandemi dönemi geçirdik. Çalışma hayatımız, okullarımız ve hastanelerimiz pandemi şartlarından oldukça etkilendi. Koronavirüsten korunabilmek için maske takma şartı getirildi. Öncelikle toplu olarak bulunulan yerlerde ve açık hava dahil maskeler takıldı. İlk kez maskeye maruz kalan halkımız maskeleri stoklama isteği duydu. İlk günlerde maske bulma zorluğu da yaşandı. Fırsatçılar iş başına geçti ve fahiş fiyatlarla maske kutuları satışa sunuldu.

evony maske

Maskelerin gerçek fiyatı ne?
Ünlü ve güvenilir olan maske markalarını hepimiz hangi fiyatlarla aldığımızı çok iyi biliyoruz. Artık eskisi kadar satılmayan hatta yüzüne bakılmayan maskeler marketlerde çok ucuza satılmaya başlandı. Akıllara “Acaba maskelerin gerçek fiyatı bu muydu?” sorusu geldi.

Pandeminin başında bir paketi 100 liraya kadar satışa sunulan maskelerin fiyatlarında büyük düşüş yaşandı. Marketlerde maskelerin bir kutusunun 9,95 liraya satılmaya başlanmasına ilişkin bir fotoğraf ise sosyal medyada gündem oldu. Aradaki fiyat farkı vatandaşların tepkisini çekti. Sosyal medya üzerinden yorum yapan kullanıcılar, normalde bu kadar ucuz bir fiyata satılabilecek ürünün fırsatçılık yapılarak 10 kat fazla fiyatına satılmasına tepki gösterdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir