Mabel Matiz Gay Mi, Eşcinsel Mi?

Mabel Matiz’in Yeni şarkısı Karakol adlı parçasına yeni çekilen klip LGBT vurgusu olması sebebiyle eleştirilere maruz kaldı. En çok merak edilen ve aranılan ise Mabel Matiz Gay mi ? sorusu oldu.

mabel matiz gay mi escinsel mi

Akustik bir havada olan, klasik Türk müziği enstrümanlarının bolca kullanıldığı şarkı, dokunaklı ve dramatik bir havasıyla dikkat çekiyor. Klibin Onur Haftası olarak düzenlenen haftada yayınlanması dikkatleri üzerine çekti. Kliple ilgili eleştirilerde kaldırılması dahi isteniyor.

Gerçek adı Fatih Karaca olan sanatçının şarkısında “Yasak elmandım, al ve dişle” sözleri dikkat çekici sözlerden. Şarkı beğenilse de klip eleştirilere maruz kalıyor. #mabelmatizhaddinibil tagi ise Twitter üzerinde TT olmuş durumda. Herkesin görüşü tabi ki kendisini bağlar. Sanatçı için hakaret içeren eleştirilere de kimse saygı göstermez ve sanatçı da şikayetçi olacaktır. Birçok insan sorgusuzca destek verirken bazı kesimler de Mabel Matiz’in gay olup olmadığını araştırıyor. LGBT gruplarına destek vermesi ve bu gibi klipleri sebebiyle böyle bir yakıştırma olsa da gerçek bilinmiyor. Her ne olursa olsun tabi ki kendi kararı ve saygı duyulmalıdır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir