Lia Shine Kimdir, Nereli, Gerçek Adı Nedir?

Genç Ölebilirim isimli şarkı ile listelere girerek merak edilen isimlerden biri olmayı başaran Lia Shine kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

lia shine kimdir nereli gercek adi nedir

Son olarak Youtube ve diğer platformlarda Genç Ölebilirim isimli şarkı ile yer edinmeyi başarmıştır. 1999 doğumlu 22 yaşındadır. Aden P2, Beni bana bırak, Ben gibi bakmaz, Sür Ya da Öl, Değiştin, Benden Uzak, Aden, Lucifer, Anunakiler, Rol gibi parçaları bulunuyor.

Lia Shine nereli ? aslen Sivas doğumludur. Kendisini şöyle tanımlamaktadır; “Kimsenin kimseye inanmadığı bir şehre umut vermeye çalışan birisi. İnsanların “yapamazsın” sesleri arasında bir zamanlar görmeyi hayal ettiği şehirde yaşamını sürdüren birisi. Müzik dışında sosyal bir hayatım veya başka türlü bir olayım yok. Müzik için her şeyi terk edip savaşa girdim. Arada sırada oyun oynayıp kendime zaman ayırıyorum o kadar.”

“Lia” sanatçının hayatına iyi ve kötü yönde etki eden iki insanın isimlerinde bulunan harflerden oluşuyor. Birisi rahmetli babası diğeri ise tanımadığım veya tanıyamadığım bir kadın olduğu için kendisi de bilmiyor. Bu yüzden Lia kötü günlerini ve kötü tarafını temsil ediyor. Shine ise parlamak anlamına geldiği için zaferi ve iyi tarafını temsil etmektedir. theliashine Instagram kullanıcı adını kullanmaktadır. Kendisine buradan ulaşabilirsiniz.

Lia Shine gerçek adı nedir ? bu bilgi maalesef bulunmuyor. Şarkıcı hakkında çok daha fazla bilgi bulunmuyor. Sizin de bildikleriniz varsa yorumlar kısmında herkesle paylaşabilirisniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir