Leyla İle Mecnun Erdal Bakkal ve İskender Abi Küs Mü?

Leyla ile Mecnun dizisi uzun yıllar aradan sonra yeniden başladı ve L&M sevenler de diziyi heyecanla izlemeye başladı. Dizinin çok tutulması sonucunda da ikinci sezon yani 11. bölüm çekimleri de son hızla başladı. Erdal Bakkal ve İskender Abi küs mü sorusu en çok merak edilenlerden biri.

leyla ile mecnun erdal bakkal ve iskender abi kus mu

Erdal Bakkal (Cengiz Bozkurt) ve İskender Abi (Ahmet Mümtaz Taylan) karakterlerinin ise küs olduğu iddia ediliyor. Kaldı ki Erdal Bakkal ve İskender karakterlerinin dizide hiç yan yana gelmeyip birlikte hiç diyaloğunun olmaması da bunu destekleyici nitelikte. TRT üzerinde yayınlanan eski bölümlerde Erdal Bakkal ve İskender karakterinin birçok atışma videosu vardı ancak yeni çekilen bölümlerde hiç diyaloğa girmiyorlar.

Bu konuda herhangi bir açıklama yapılmadı iki taraftan da. Bilindiği üzere yeni bölümlerin tekrar çekilmesi için en son ikna edilen ismin Erdal Bakkal (Cengiz Bozkurt) olduğu iddia edilmişti. İkilinin neden küs olduğu ise merak edilen konu. Söylenenlere göre Ahmet Mümtaz Taylan çekimler sırasında sette kapalı alanda sigara içmiş ve Cengiz Bozkurt tepki göstermiş ve sonrasında tartışmışlar. Bu sebeple de hem dizide hem de gerçek hayatta yan yana gelmek istemiyorlar. Erdal Bakkal’ın dizide yan yana gelmeme şartıyla çekimlere devam etmeyi anlaştığı da söylenenler arasındadır.

İkilinin en yakın zamanda barışmasını ve yeniden komik diyalogları sahnelemelerini bekliyoruz…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir