Leyla İle Mecnun Efsanesi Geri Döndü, 2. Bölüm Ne Zaman?

TRT1 ekranlarında yayınlandığında Türkiye’yi ekranlara kilitleyen Leyla ile Mecnun, 8 yıllık aranın ardından Exxen platformu ile yeniden yayınlanmaya başladı. Hayranları oldukça beğeniyle karşıladı ve yeni bölümler de merakla bekleniyor. Peki 2. bölüm fragmanı yayınlanan Leyla ile Mecnun’un 2. bölümü ne zaman ? Dizinin 10 bölümünün çekildiği ve hazır halde olduğu yeni bölümün 10 Eylül Cuma günü yayınlanacağı açıklanmıştır.

leyla ile mecnun efsanesi geri dondu 2 bolum ne zaman

Exxen platformunun sahibi olan Acun Ilıcalı tarafından Mayıs ayında müjdesi verilen diziyle ilgili tüm detayları vermişti. Oyuncu kadrosundan olan Leyla hariç diğer oyuncuların değişmeyeceğinin yanı sıra sevilen demirbaş karakterlerin de orijinaliyle birebir aynı olacağı bildirilmişti. Bu büyük bekleyiş ise sona erdi ve L&M sevenler mutlu oldu. Exxen, Leyla ile Mecnun dizisini hayranlarının beğenisine sundu. Exxen Leyla İle Mecnun hangi günler yayınlanıyor ? 2. bölüm 10 Eylül Cuma günü yayınlanacak olup her yeni bölümün Cuma günleri yayınlanması planlanıyor.

Başrollerinde Ali Atay, Serkan Keskin, Cengiz Bozkurt, Ahmet Mümtaz Taylan, Köksal Engür ve Osman Sonant gibi isimler yer almaya devam ediyor. Sürekli değişen Leyla karakterini yeni sezonda Deniz Işın canlandırıyor. Exxen üyeliğini herkesin alması bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir