Lara Tümer Kimdir, Kaç Yaşında?

Aşk 101 dizisinden Osman karakteriyle tanıdığımız Selahattin Paşalı, geçtiğimiz günlerde dünya evine girdi. Hamile olan sevgilisi Lara Tümer ile Bodrum Muğla’da sade bir törenle hayatını birleştirdi. Düğün fotoğrafları ve farklı damatlık imajıyla herkesin dikkatini çektiler. Bebeklerini Mayıs ayında kucaklarına alacaklar.

selahattin pasali dugun esi

Selahattin Paşalı, 2 Şubat 1990 yılında Muğla, Bodrum’da doğmuştur. Henüz 14 yaşında Darüşşafaka Spor Kulubü’ne transfer olmuştur. Altyapı boyunca takım kaptanlığı yaptı. Eğitimini Budapeşte’de Sanat Yönetimi okuyarak tamamladı. Ardından Craft Atölye’de oyunculuk eğitimi aldı.

selahattin pasali perapalas

İlk oyunculuk kariyerine 2017 yılında Show TV’de yayınlanmış olan Kalp Atışı dizisiyle başladı. Ardından 2018 yılında Bir Umut Yeter dizisinde oynadı. 2019 yılında ise Kanal D’de yayınlanmış olan Leke dizisinde oynadı. 2020 yılında başrolde Halit Ergenç ve Ozan Güven’in olduğu Babil dizisiyle kariyerine devam etti. Yine 2020 yılında Paşalı, Netflix’te yayınlanan Aşk 101 dizisinde “Osman Demirkan” karakterini canlandırarak geniş kitleler tarafından tanındı.

lara tumer

Lara Tümer hakkında detaylı bilgiye sahip değiliz. Kendisi ünlüler camiasından olmadığı için ikilinin uzun süreli bir aşkları olduğunu söylemek mümkün.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir