La Casa De Papel Pamplona Kimdir?

Dünyayı etkisi altına alan İspanyol yapımı soygun dizisi olan La Casa de Papel’in final bölümleri yayınlandı. Efsane dizinin artık başka yeni bölümü olmayacak. Etkileyici final bölümlerinde Merkez Bankası soygunu tamamlandı. 5 sezondan oluşan dizide geçen sezon da oynayan bir oyuncu vardı. Oyuncu altınların eritilmesi sırasında rol oynuyordu. Şimdiye kadar bir şehir ismi almamış olan oyuncuya final bölümünde bir şehir ismiyle hitap etmeye başladılar. O da kendisine Pamplona ismini seçti.

ahikar azcona1

Pamplona ismindeki oyuncunun gerçek adı ne?

Gerçek adı Ahikar Azcona olan oyuncu daha önce de bazı projelerde yer aldı. Money Heist: From Tokyo to Berlin adlı filmde de rol alacak olan genç oyuncunun yaşı da merak ediliyor. Ahikar, 1993 İspanya doğumludur. Evli değildir. 1,77 cm boyundadır. Soygun sırasındaki coll tavırları ve sallanan küpeleri ile dikkat çekiyor.

Ahikar Azcona fotoğrafları

ahikar azcona
ahikar azcona lacasadepapel

Pamplona şehri nerededir?

Pamplona, İspanya’da Navarra Özerk Bölgesinin başkenti olan şehir. Nüfusu 196.000 kişi San Sebastián şehrine uzaklığı 92 km, Madrid ‘e uzaklığı ise 407 km’dir. Şehrin Baskça ismi olan Iruña şehir anlamına gelmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir