Kürşat Gürel Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Youtube ve diğer platformlarda Esra Akaydın ile birlikte seslendirdiği Haram Olasın adlı şarkı listelere girmeyi başarmıştır. Şarkıdan sonra oldukça popüler hale gelen Kürşat Gürel kimdir ? sanatçı hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

kursat gurel kimdir nereli kac yasinda

Kürşat Gürel kaç yaşında ? 28 nisan 1990’da doğmuştur. 2021 yılı itibariyle 31 yaşındadır. Kemençe ve piyano tutkusu müzikal kariyerinde önemli bir yer almıştır. Bir çok stüdyo çalışmalarında ve konser performanslarında sahne almıştır. Etnik ve modern müzik anlayışı ile harmanladığı sözü ve müziği kendisine ait olan ilk projesi olan single ile müzikal kariyerine devam eden sanatçı ve ardında Bir Gülüşü var adlı yeni tekli çalışmasını sevenlerinin beğenisine sunmuştur. Kürşat Gürel nereli olduğu tam olarak bilinmiyor ancak Karadenizli olduğu aşikar.

Bir gülüşü var, Yanar yüreğim Alev alev, Haram olasın gibi bazı şarkıları mevcuttur. TV8 ekranlarında yayınlanan Rising Star adlı yarışmaya katılarak Karadeniz parçası ‘dizdize’yi seslendiren Gürel, çok fazla alkış almayı başardı. Jüriler Gülben Ergen, Demet Akalın, Mustafa Sandal ve Fuat Güner, Gürel’in performansına tam not verdi. Yetenekli sanatçı sergilediği performans sonrasında yapılan oylamada yüzde 85’lik bir oy başarısı elde etti.

Kendisi hakkında çok fazla bilgi bulunmuyor. Sizler de bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir