Küçük Mucizeler Dükkanı’na Gelin

Amerikalı yazar Debbie Macomber’in ünlü kitaplarından biri olan Küçük Mucizeler Dükkanı kadınlar tarafından çok sevildi. 66 yaşındaki kadın yazarın onlarca kitabı var.
Küçük Mucizeler Dükkanı’nda örgüye olan sevgisiyle bilinen Lydia’nın kanseri iki kez yendikten sonra kendisine ait bir tuhafiye dükkanı açmasıyla olaylar başlar. Cuma günleri dükkanında örgü kursu vermeye başlayınca farklı karakterde olan üç kadın bir araya gelir.
Alix, Jacquiline ve Carol’un hayatlarında farklı sıkıntılar vardır. Alix, eski bir bağımlıdır, düzensiz bir hayatı vardır. Jacquiline, istemediği bir geline sahiptir ve her fırsatta tartışmalar yaşamaktadır. Carol ve eşinin ise yıllardır denemelerine rağmen bebekleri olmamaktadır. Tüp bebek denemeleri ise her seferinde başarısız olmaktadır. “Bir Yumak Mutluluk” isimli dükkanda bu üç karakter neler yaşıyor merak ediyorsanız kitabı okumalısınız.
“Mutlaka okunması gereken bir kitaptır.” diyemesek de okurken kendinizden bir şeyler mutlaka bulacaksınız.
Aşağıdaki fotoğraf, kitapta adı geçen bebek battaniyesidir. Hatta yazar, kitabın sonunda battaniyenin anlatımını da yapmaktadır.

kucukmucizelerdukkanibattaniye

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir