Kubilay Karça Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

İlk olarak Üzerime Kalır isimli şarkıyla birlikte çıkış yapan ve listelerin üst sıralarında yer almayı başaran şarkıcıdır. Şarkılarının listelere girmesiyle birlikte merak edilen isim haline gelmiştir. Kubilay Karça kimdir ? şarkıcı hakkında tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

kubilay karca kimdir nereli kac yasinda

Kubilay Karça, 1996 yılında Eskişehir’de doğmuştur. Kubilay Karça kaç yaşında ? kendisi 2022 yılı itibariyle 25 yaşındadır. Kubilay Karça nereli ? Aslen Eskişehir’lidir. Eskişehir’de doğmuştur ve cocukluğunu da doğduğu yer olan Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde geçirmiştir. İlkokul yıllarından sonra da ailesiyle beraber Eskişehir’de yaşamaya devam etmiştir. Şuanda ise İstanbul Küçükçekmece’de yaşamaktadır. Eskişehir’de Turizm Lisesi’ni bitirdikten sonra Anadolu Üniversitesi Turizm İşletme Bölümünü okumuştur. Eğitiminden sonra da bir süre otellerde çalışmıştır.

Küçük yaşlarından itibaren arabesk müzik ve rap müziğe ilgisi olduğunu söylemektedir. İlk single çalışması olan “Kumpas”ı çıkardı ve sonrasında da birçok çalışmaya da imza atmıştır. Meleğin Gözyaşları, Kumpas, Cehennem Ateşi, Kadın, Sigara ve Karanfil, Mücevher, Yalan, Eyvallah (feat.Abdurrahman Şimşek), Eski Anılarım, Vicdan gibi parçaları vardır.

Şarkıcı hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir