Konuşursam Bergüzar Evden Çıkamaz

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel’in Amerika’da yaşayan ablası Zeynep Korel, gönderdiği video ile gündeme bomba gibi düştü. Amerika’da kendi işini kurarak, evlere temizliğe gittiği, evcil hayvanları gezdirme işi yaptığı için ailesi tarafından dışlandığını söyleyen Zeynep Korel, eğer konuşursa kardeşinin evden bile çıkamayacağını iddia etti.

Zeynep Korel bir kadınla evli
Bergüzar Korel’in ablasının ABD’de İvana adında bir kadınla evli olduğu da söyleniyor. Ailesinin ona para göndermediği için iftira attığı söylense de O, bunları yalanlıyor. “Ben Bergüzar’a, ‘Eğer benim karıma para yollamazsan seni mahvederim’ diyormuşum. Bakın bu çok kalleşçe bir iftiradır. Bu artık bir onur savaşıdır. Ben konuşursam Bergüzar evden dışarı çıkamaz” dedi.

berguzar korelin ablasi

“Bu arada temizliğe başladığımı annem ve kız kardeşim öğreniyor ve yakın çevreme, ‘ Eğer Zeynep’in temizlik işine girdiği Türkiye’de duyulursa, onunla tüm bağımızı koparırız’. dediklerini öğrendim. Temizlik yaptığım haberlerinden bir gün sonra kardeşim Bergüzar’ın hakkımda konuşmama kararı aldırdığını öğrendim. Bunu anlayamadım. Ama ben Amerika vatandaşıyım bu karar burada geçerli olmaz. Ben kardeşim hakkında konuşmam, bunu yapmam.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir