Köfn Kimdir, Nereli, Gerçek Adı Nedir?

Bi tek ben anlarım adlı şarkısıyla Spotify gibi listelerde ve diğer platformlarda viral olan ve merak edilen isim olan Köfn kimdir ? hakkında tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

kofn kimdir nereli gercek adi nedir

Bi tek ben anlarım isimli şarkısıyla çıkış yapan ve ülke genelinde merak edilen isimlerden biri olmayı başaran Köfn gerçek adı nedir ? Aslında bir grup oluğ Gitar, vokal, şarkı yazarı Salman Tin ve prodüktör, aranjör Bilge Kağan ikilisinden oluşmaktadır. Bi tek ben anlarım, Güneşe dokundum, El, Taş kalbinin çöllerinde, Ben seni arayamam, Soygun, Olan olmuş, Kalbimde, Gitsin gibi parçalara sahiptir.

İki sanatçı bir araya gelerek “KÖFN” adlı yeni elektronik pop müzik grubunu oluşturmuştur. İlk albüm olan Tepeler Türk pop müziğinin yeni sınırlarını deneyerek ürettikleri için müzikal bütünleşmelerinin bir temsili ve çeşitli türlerin bir derlemesidir. Köfn ne demek ? Türkçe bir kelime olan Köfün’ün anlamı ise “bir sepet” demek. Gruba kofnmusic Instagram adresiyle ulaşabilirsiniz. Köfn gay mi Köfn grubu gay mi gibi konular oldukça merak edilse de bu konuda herhangi bir bilgi yok.

Grup hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir