Kışın Modası Bordo

Birçok ruj rengi olsa da herkesin en çok sevdiği ve kendine yakıştırdığı bir renk vardır. Bazı kadınlar vardır ki o ruj rengiyle adeta özdeşleşirler. Yazın ve kışın renkleri de farklıdır. Yazın daha çok açık renkler tercih edilmelidir. Kışın ise koyu renkler daha uyumlu oluyor. Nedeni ise soğuk günlerde içimizi daha çok ısıtması.

Bu kışın en trend rengi ise şüphesiz bordo renk. Bazı markaların bordosu kırmızıya çalarken bazı markalarınki daha koyu ve siyaha çalıyor. Eğer dudaklarınız büyük ve dolgunsa bu renk sizde daha hoş duracaktır. Beyaz tenliyseniz koyu renkler size ayrı bir hava katacak. Esmerlerde ise açık renkler daha hoş bir görüntü veriyor.

bordorujlar

Sonbahar/kış defilelerinde podyumu sallayan bordo ruj çok sevildi ve Jennifer Lopez, Rihanna, Emma Stone gibi yıldızların güzellik dolabının bir numaralı ürünü haline geldi.

Dudağın dışına taşan ruj; annesinin makyaj malzemeleriyle oynayan küçük bir kız etkisi yaratır. Bu yüzden fırçayla uygulamak en doğrusu… Ten, saç ve göz renginizi göz önünde bulundurarak; kendinize en uygun ruj renklerini seçmeli; size uymayan tonlardan kaçınmalısınız.En büyük ruj hatalarından biri olan koyu dudak kalemi, demode ve rüküş görüntülere yol açıyor. Son 10 yıldır, rujla aynı tonda dudak kalemi kullanılıyor. Geriden gelmeyin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir