Kırmızı Oda Nihal Gerçekte Hangi Manken?

Kırmızı Oda dizisinin gerçek hayat hikayelerinden uyarlanarak çekildiği biliniyor. Bu nedenle her hikayede anlatılanları gerçek hayatta yaşayan birileri var. Güzellik yarışmasında 1. olan manken Nihal’in gerçek hayatta hangi ünlü manken olduğu merak konusu. Öte yandan, evlendiği ünlü ailenin de hangisi olduğu düşündürüyor.

kirmizi da nihal

Kırmızı Oda Nihal Gerçek Hikayesi Nedir? Nihal, gerçekte kimi canlandırıyor?

Kırmızı Oda dizisinin bu hafta ekranlara gelecek olan 32. bölümüyle hayatımıza girecek olan Nihal ve Zafer karakterinden biri olan Nihal, orta halli bir ailenin kızıdır. Annesi ev hanımı, babası memur olan Nihal, 5 kız kardeşten biridir. Nihal çocukluğundan beri oldukça güzel bir kızdır. Ailesi, Nihal’in en güzel kızları olmasından dolayı, onun okuması ve kendini yetiştirmesi için özel ilgi gösterirler. Hal böyle olunca Nihal, 5 kız çocuktan en çok okumuş ve eğitimli olanıdır.

Bir arkadaşları vasıtasıyla Zafer ile tanışan Nihal kısa sürede Zafer ile evlenir. Zafer kendi problemlerinden dolayı Nihal’i istemeye ailesi bile olmadan sadece yanında bir arkadaşıyla birlikte gider. Nihal’in babası bu durumu garipsese de, Zafer’in kim olduğunu öğrenince, kızını vermekle kalmaz, Nihal’in kimliğini bile Zafer’e verir. Büyük bir törenle, lüks bir otelde evlenen çift, düğünlerinin ardından yurtdışına balayına gider, konaklarda zenginlik ve bolluk içinde yaşarlar.

Ancak bir süre sonra Nihal, hastalanır. Sıklıkla başı döner, midesi bulanır, ve bayılır. Gezmedikleri doktor kalmamış olmasına rağmen bir türlü bu derdine bir çare bulunamayan Nihal, bu durumdan çok da rahatsız görünmez. Çünkü Nihal bayıldığında hem eşi, hem de eşinin ailesi ona büyük ilgi göstermektedir. Zafer’in kendisini değil de başka bir kadını sevdiğini bilen Nihal bu ilgiden memnundur. Nihal’in kocası Zafer, Almanya’da okuduğu sırada bir Alman kıza aşık olmuş ancak babasının karşı çıkmasından dolayı o kızla evlenememiştir.

Nihal’in bu durumunu fark eden doktor hanım, Nihal’e bayılmalarının ne zaman gerçekleştiğini sorar. Canı sıkkın ve kendini kötü hissettiğinde bayıldığını söyleyen Nihal’e bir ay sonraya yeniden randevu veren doktor hanım, bir takım ilaçlar yazar ve iyi beslenmesini söyler. Bir ay sonraki seanslara geldiğinde bayılma sıklıklarının azaldığını söyleyen Nihal artık kendini daha iyi hissetmektedir. Ayrıca Zafer’le de konuşan Doktor hanım, Zafer’e de eşine daha fazla ilgi göstermesi gerektiğini söyler.

Nihal’i canlandıran kişi olan Esra Ronabar, 1978 doğumlu bir oyuncu. Oyuncunun güzellik yarışmasına katılıp katılmadığı merak edilse de, o oyunculuk eğitimi almış biri ve manken değil.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir