Kelvyn Colt Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Ezhel ve Kelvyn Colt ikilisi ilk olarak Link Up isimli şarkı ile müzik dünyasında birlikte ilk şarkılarıyla Youtube trendlerine girmeyi başarmıştır. Peki merak edilen isim olmayı başaran Kelvyn Colt kimdir ?

kelvyn colt kimdir nereli kac yasinda

Ezhel ile birlikte İngilizce, Almanca ve Türkçe’yi birbiriyle harmanlayarak farklı bir müzik oluşturmuşdular. 1995 doğumlu olup 2021 yılı itibariyle 26 yaşındadır. Afrika asıllı Alman rapçi olup İngiltere’de Hukuk bölümü okumuştur.

2019’da Berlin’in yeraltı dünyasından çıkmıştır. Nijeryalı-Alman asıllı rapçidir. İngilizce olan müziği, çağdaş sosyal sorunları, zihinsel sağlığı ve kendini sevmeyi ele aldığı için vurgulanmıştır. Kelvyn Almanya, Fulda’da doğdu ama Wiesbaden’e taşındı, diğer sanatçılar  ve da aynı bölgeden. Colt, hukuk fakültesini bıraktıktan sonra müzik kariyerine devam etmek için 2015 yılında Londra’ya taşındı. İlk şarkılarını çıkaran ve Colors’ta sahne alan sanatçı, 2016 yılında Sony Music Almanya ile anlaştı. İlk konserlerini yaşadığı Londra’da, Berlin, Londra, Paris ve Los Angeles arasında gidip gelmeye başlayana kadar yaşadı. Adını Londra’ya tek yönlü bir biletinden alan ilk EP’si, eleştirel ve ticari olarak beğenildi ve bugüne kadarki en büyük hitini içeriyordu. Şarkı, Amerikan Shazam Listelerinde 1 numaraya yükseldi. Ardından Colt, 2019’daki Avrupa turunu attı , SXSW’de performans göstermenin ve Çin’de tur yapmanın yanı sıra, bunu yapan ilk Alman HipHop grubu olarak. 2. EP’sini yayınladıktan sonra, plak anlaşmasından ve kataloğunun haklarını satın alarak kendi plak şirketini kurdu. Forbes Magazine tarafından Almanya’da derginin kapağında yer almasının yanı sıra 2020’de en etkili 30 Avrupalı ​​sanatçıdan biri olarak gösterilen Colt, 2021 yılına işbirlikleriyle birlikte yoğun bir şekilde başladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir